Wat vinden de leerlingen van LO2?

“Ik hoef er niet over na te denken. Ik vind sporten leuk, ik denk erover om naar het cios te gaan. En wat wil je dan nog meer. Het lijkt me een goede voorbereiding, want we gaan veel doen aan lesgeven en leren coachen. Toch lekker dat je van je hobby’s ook nog een examenvak kan maken!”

“‘Ik kies voor gym als examenvak. Ook al wil ik kapster worden. Ik vind gym leuk en gezellig. Iets organiseren lijkt me wel wat. Maar het leukste vind ik zelf turnen en tennis. Spel ook wel."

"Het is heerlijk om je sportieve talenten verder te ontwikkelen."

“Ik koos na de basisschool bewust voor het Elde College. Bijna iedere week is er een aantrekkelijk programma, waarin je kennismaakt met sporten die je niet zo vaak doet. Ik ben graag actief bezig en kies nu een examenvak met actie! Ik leer makkelijker als ik iets moet doen." 

"Tof dat je op het Elde College LO als examenvak kunt kiezen. Dat past helemaal bij mij. Sporten is mijn ding! Maar je leert natuurlijk ook heel erg veel! Je leert samenwerken, hulp verlenen, overleggen en je moet straks bij je vereniging leiding geven. Met dit examenvak op mijn diploma heb ik straks zeker een streepje voor als ik iets wil gaan doen in de sport, onderwijs, politie of bij het werken met mensen. Ik heb er zin in."


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS