Verzekering en gebruik garderobe en fietsenstalling

De school aanvaardt geen aansprakelijkheid voor beschadiging of verlies van persoonlijke eigendommen van leerlingen en gaat ervan uit dat ouders voor hun kinderen een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten.

Inzittendenverzekering

Wanneer u als ouder/verzorger t.b.v. de school leerlingen vervoert in uw eigen auto (bijvoorbeeld samen met uw zoon of dochter) en u geen inzittendenverzekering op de auto hebt afgesloten, dan zijn de bijrijders en in dit geval de leerlingen niet verzekerd bij ongevallen. Helaas kunnen we daar als schoolorganisatie geen verzekering voor afsluiten. De verzekering is namelijk gekoppeld aan het voertuig/kenteken. U bent dus als autobezitter en bestuurder zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het vervoeren van de leerlingen en niet de school.
Uiteraard zijn de leerlingen verzekerd bij professioneel vervoer bij bijvoorbeeld schoolreisjes. 

Gebruik garderobe en fietsenstalling

Het Elde College hecht veel waarde aan (sociale) veiligheid en doet er alles aan om een prettige en veilige omgeving voor de leerlingen en medewerkers te scheppen. In alle gebouwen zijn toezichthouders aanwezig om daar op toe te zien. Het is echter onmogelijk specifiek de garderode en fietsenstalling structureel te bewaken door toezichthouders. Wij wijzen u er daarom op dat gebruik van garderobe en fietsenstalling op eigen risico plaatsvindt. 


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS