Elde 25 jaar

In 2020 bestaat het Elde College 25 jaar in haar huidige vorm. Het Elde is ontstaan door het samengaan van verschillende scholen die iedereen in Schijndel nog wel zal kennen: het Skinlecollege, De Steegh, De Sancta Maria…om maar een paar voorbeelden te noemen.

Die 25e verjaardag moet natuurlijk gevierd worden! Diverse feestelijkheden staan op het programma, niet alleen voor de huidige leerlingen en medewerkers, maar ook oud-leerlingen, oud-medewerkers en relaties van de school. Door de coronacrisis zijn we genoodzaakt om de feestelijkheden naar het najaar van 2020 te verschuiven. 

Speciale evenementen gedurende het jaar
We organiseren een viertal activiteiten:

  • Alle leerlingen worden in het schooljaar 2020-2021 getrakteerd op en dagje Efteling. De definitieve datum volgt.
  • Op vrijdag 2 oktober 2020 nodigen we de relaties van de school uit voor een speciaal sypomsium op een externe locatie. Een bekende presentator leidt dit symposium waarbij leerlingen en hun toekomstdromen centraal staan.
  • In het najaar van 2020 (waarschijnlijk een zaterdag in oktober of november) organiseren we een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Elde College maar ook voor De Steeg (LTS en LAS) Schijndel, Skinlecollege Schijndel, Sancta Maria RK Industrie- en huishoudschool (LHNO) Schijndel en de Ruwenberg mavo Sint-Michielsgestel. De oorspronkelijke datum stond op 13 juni 2020, deze gaat helaas niet door.
  • We sluiten af met een personeelsdag voor alle medewerkers, de exacte datum in nog niet bekend.

    Reünie inschrijfwebsite
    Inmiddels hebben al veel mensen zich aangemeld voor de reunie die eigenlijk op zaterdag 13 juni zou plaatsvinden. Door de coronacrisis hebben wij deze helaas af moeten gelasten. Maar...de reunie gaat er zeker komen in 2020! De exacte datum is nog niet bekend, waarschijnlijk in het najaar van 2020 (een zataerdag in oktober of november). Meer informatie vindt u op de speciale reüniewebsite van het Elde College, https://www.reunieeldecollege.nl/ .

Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS