Update woensdag 22 april

Tijdens de persconferentie die gisteren (21 april) plaatsvond, heeft premier Rutte meegedeeld dat de middelbare scholen waarschijnlijk vanaf 2 juni kunnen starten met het verzorgen van onderwijs in de schoolgebouwen.

Voor het Elde College betekent dit het volgende:

  • in de periode 4 mei tot 2 juni blijven wij onderwijs en begeleiding op afstand verzorgen
  • daarbij streven we naar optimalisering van deze situatie
  • tevens starten we op 4 mei met de gesprekken over de werkwijze vanaf 2 juni
  • waarbij de richtlijnen van het RIVM leidend zijn (1.5 meter afstand, hygiëne) en we de veiligheid van leerlingen en medewerkers voorop stellen.

We voorzien vanaf 2 juni een gefaseerde opbouw van het onderwijs in de schoolgebouwen. Aangezien we 1.5 meter afstand moeten waarborgen, zullen we niet alle leerlingen tegelijkertijd kunnen ontvangen. Een combinatie van onderwijs in de gebouwen en onderwijs op afstand wordt uitgewerkt.

Medio mei ontvangt u meer informatie over de wijze waarop we vanaf 2 juni het onderwijs in de gebouwen organiseren. Tevens wordt u geïnformeerd over de bevorderingsnormen die we hanteren bij de afronding van het schooljaar.
Belangrijk: vanaf 4 mei ronden de examenkandidaten de schoolexamens af. Het rooster en het tijdpad is eerder gecommuniceerd met leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Wij wensen onze examenkandidaten veel succes.

 


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS