Gymshirts

Binnen het Elde College vinden we uniformiteit in gymkleding belangrijk, mede omdat we regelmatig deelnemen aan toernooien en uitwisselingen. Een effen zwart t-shirt met sluitende hals en die qua lengte tot over de broekrand komt, is dan ook verplicht. U kunt optioneel een Elde t-shirt bestellen bij onze vaste leverancier, gymkleding.com.

Daarnaast is een zwarte korte broek, legging of trainingsbroek verplicht. Voor de lessen binnen (sporthal) zijn schone binnenschoenen verplicht. 

Shirt bestellen

Bestellen kan online via www.gymkleding.com. Via de maattabel is de juiste maat te bepalen. Er zijn modellen voor jongens en voor meisjes. Bestel minimaal één shirt, twee is echter wenselijk. Bij twijfel over de juiste maat en keuze is het ook mogelijk in de eerste weken van het schooljaar shirts te passen op school, om daarna pas de bestelling te plaatsen. Het is niet erg dat leerlingen er in de eerste schoolweken nog niet uniform bij lopen tijdens de lessen LO. 

Voor 16 juli bestellen= geen verzendkosten

Let op: als u vóór 16 juli 2022 bestelt, dan betaalt u geen verzendkosten. Bestelt u later, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht en wordt het shirt naar het opgegeven huisadres verstuurd.

De bestelde gymshirts worden geleverd op school (op naam van de besteller) en worden door de LO- docenten uitgereikt (wanneer u voor 16 juli heeft besteld). 
Bestel gymshirt 

Shirt retourneren

Is het shirt kapot of is de maat niet goed, dan kan het shirt geretourneerd worden. Hiervoor moet u een formulier invullen. Het 'verkeerde' shirt levert de leerling vervolgens in bij de LO-docent, voorzien van het ordernummer en het retourformulier.  Via dit het retourformulier kan meteen een nieuw exemplaar worden besteld. Het nieuwe shirt wordt door de LO-docent geleverd tijdens de les.
Open het retourformulier

Vragen

Vragen, wijzigen of annuleren van de bestelling? Neem dan contact op met de leverancier via info@gymkleding.com of 06-49 28 93 07.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS