Gymshirts

Het Elde College kiest voor uniformiteit in gymshirts, mede omdat we regelmatig deelnemen aan toernooien en uitwisselingen. Sinds afgelopen schooljaar vragen we ouders om shirts te bestellen bij onze vaste leverancier, gymkleding.com uit Oisterwijk. 

Shirt bestellen

Bestellen kan online via www.gymkleding.com. Via de maattabel is de juiste maat te bepalen. Er zijn modellen voor jongens en voor meisjes. Bestel minimaal één shirt, twee is echter wenselijk. Bij twijfel over de juiste maat en keuze is het ook mogelijk in de eerste weken van het schooljaar shirts te passen op school, om daarna pas de bestelling te plaatsen. Het is niet erg dat leerlingen er in de eerste schoolweken nog niet uniform bij lopen tijdens de lessen LO. 

Voor 1 augustus bestellen= geen verzendkosten

Let op: als u vóór 1 augustus 2019 bestelt, dan betaalt u geen verzendkosten. Bestelt u later, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht en wordt het shirt naar het opgegeven huisadres verstuurd.
De coördinatie van de gymshirts ligt bij de LO-docenten. De bestelde gymshirts worden geleverd op school (op naam van de besteller) en worden door de LO- docenten uitgereikt (wanneer u voor 1 augutus heeft besteld). 
> Bestel gymshirt 

Shirt retourneren

Is het shirt kapot of is de maat niet goed, dan kan het shirt geretourneerd worden. Hiervoor moet u een formulier invullen. Het 'verkeerde' shirt levert de leerling vervolgens in bij de LO-docent, voorzien van het ordernummer en het retourformulier.  Via dit het retourformulier kan meteen een nieuw exemplaar worden besteld. Het nieuwe shirt wordt door de LO-docent geleverd tijdens de les.
> Open het retourformulier

Vragen

Vragen, wijzigen of annuleren van de bestelling? Neem dan contact op met Job Crooijmans via info@gymkleding.com of 06-49 28 93 07.


Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS