Aanmeldingen 2021-2022

Geplaatst op 23 maart 2021

Elk jaar verheugen we ons op de aanmeldingen in maart: twee dagen en avonden waarop we de nieuwe a.s. brugklassers en hun ouders ontvangen op het Elde College. Even samen in gesprek over de basisschool en de overstap naar het voortgezet onderwijs. Even tijd om onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris vragen te beantwoorden en alvast een beetje kennis te maken.

 

Dit jaar was het helemaal anders: vanwege de corona-maatregelen konden we niemand op school ontvangen en moesten ouders hun kinderen digitaal aanmelden. Gelukkig is dat voor niemand een bezwaar gebleken. En om toch nog een beetje persoonlijk contact te hebben, hebben we met (bijna) alle ouders na de aanmelding een telefonisch gesprek gehad. Leuk om het enthousiasme van de nieuwe ouders en leerlingen te horen.

 

We zijn op dit moment bezig met de laatste telefoontjes. Dus mocht u nog niet gebeld zijn, dan komt dat goed. Dat geldt ook voor het aanmelden zelf. Het inschrijfformulier staat nog op de site. Dus als  u uw kind alsnog aan wilt melden, dan kan dat nog steeds.

 

We zijn blij en trots dat ook dit jaar weer veel ouders en leerlingen gekozen hebben voor het Elde College. We gaan er een mooie tijd van maken. Alle nieuwe brugklassers krijgen nog een uitnodiging  voor de kennismakingsmiddag en we gaan er van uit dat we ook de ouders nog kunnen ontvangen voor de zomervakantie. We verheugen ons er op! Verdere informatie volgt.

Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS