Gemeente Meierijstad zet Elde College in het zonnetje

Geplaatst op 25 juni 2020

Er is de afgelopen maanden in het onderwijs veel werk verricht, met veel enthousiasme. Na de sluiting van de scholen op 15 maart hebben docenten zich ingespannen om onderwijs op afstand te verzorgen. Nu zijn de basisscholen weer volledig open en wordt in het VO hybride onderwijs verzorgd: een combinatie van online lessen en onderwijs op school.

De gemeente Meierijstad heeft in de afgelopen maanden veel contact gehad met de scholen en wilde haar waardering tonen door middel van een cadeau. 

In overleg werd gekozen voor een duurzaam geschenk waar alle leerlingen gebruik van kunnen maken en dat tevens bij kan dragen aan hun ontwikkeling. Vandaar dat op donderdagmiddag 18 juni wethouder Coby van der Pas samen met Marieke van Creij (beleidsmedewerker sociaal domein) docenten Nederlands van het Elde College verraste met een collectie nieuwe boeken o.a. voor de deelbibliotheek van de school. Onder het motto ‘leen een boek, breng een boek’ is op het leerplein Nederlands een leeshoek ingericht waar leerlingen in vrije uurtjes gebruik van kunnen maken. Dit initiatief sluit aan op een van de speerpunten van de gemeente: bevordering van de taalvaardigheid.

Docenten en directie van het Elde College bedanken de wethouder hartelijk voor dit mooie initiatief.

Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS