Kennismaken voor ouders nieuwe brugklassers

Geplaatst op 22 juni 2020

Vragenrondje voor ouder(s)/verzorger(s) van nieuwe brugklasleerlingen die starten in augustus 2020

in de brugklassen (t)vwo, havo, havo/vmbo-t 

Wij willen u graag persoonlijk informeren over de start van het schooljaar en de laatste ontwikkelingen m.b.t. onderwijs en begeleiding. Aangezien de RIVM-richtlijnen hoogstwaarschijnlijk vanaf juli verruimd worden, hebben we het ‘vragenrondje’ voor de ouders van brugklasleerlingen (t)vwo, havo en havo-vmbo-t  verplaatst van 25 juni naar woensdagavond 8 juli a.s. om:
> 18.30-19.15 uur: ouder(s)/verzorger(s) van brugklassen HT, VH en VWO
> 20.00-20.45 uur: ouder(s)/verzorger(s) van brugklassen H en TVWO

We mogen maximaal 100 personen tegelijk ontvangen, dit betekent dat per gezin slechts één persoon kan komen. De teamleiders havo en (t)vwo verstrekken de informatie. Tijdens de eerste ouderavond in september maakt u kennis met de mentor van uw kind. 

Waar?   Dit vragenrondje voor ouder(s)/ verzorger(s) voor nieuwe brugklasleerlingen vindt plaats in de A-aula. U kunt hiervoor de leerlingeningang nemen aan het rode plein tegenover de fietsenstalling. 

* in de vmbo-brugklassen

De overgang naar de middelbare school is zowel voor uw zoon of dochter als voor u een grote stap. Wij willen u graag meer informatie geven over de brugklasperiode, u kennis laten maken met de nieuwe mentor en met andere ouders uit de nieuwe klas van uw zoon of dochter.

Deze informatieavond stond gepland voor de zomervakantie. Voorgaande jaren hebben wij vaker de informatieavond na de zomervakantie plaats laten vinden. Gezien de RIVM-richtlijnen op dit moment hebben wij er voor gekozen om deze avond te verplaatsen naar
> 31 augustus 2020 op de locatie Schijndel
> 3 september 2020 op de locatie Sint-Michielsgestel.

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn: de Powerpointpresentatie wordt na afloop van deze bijeenkomsten op de website geplaatst.  Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via info@eldecollege.nl.

Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS