2 juni 2020: een dag om niet te vergeten!

Geplaatst op 02 juni 2020

Na 2,5 maand onderwijs op afstand mogen we vanaf vandaag de deuren openzetten voor onze leerlingen. “Fijn dat je er weer bent!”, staat op onze schermen en borden.

De schoolgebouwen komen weer een beetje tot leven, er zijn vrolijke stemmen en geluiden: onze leerlingen……wat hebben we ze gemist! En zij elkaar, want school is niet alleen de plek waar je leert, maar zeker ook de omgeving waar je vrienden ontmoet.

Deze eerste schooldag is geheel naar wens verlopen. Leerlingen houden zich keurig aan de afspraken en dragen op die manier verantwoordelijkheid voor onze en elkaars veiligheid.

Bij de inrichting van het rooster en de gebouwen hebben we rekening gehouden met een opschaalbaar model. Verlopen de eerste weken positief, dan zullen we nagaan waar uitbreiding verantwoord en mogelijk is. Bij de tussentijdse evaluatie worden niet alleen medewerkers, maar ook leerlingen en ouders betrokken.

We hopen dat de situatie zich in ons land, maar ook wereldwijd, positief blijft ontwikkelen. En natuurlijk houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen in ons onderwijs.

Contact

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
info@eldecollege.nl
073-8200400

Postbus 63
5480 AB Schijndel

Elde College | site by WIS